VDU neišlaikė persvaros, tačiau labiau nusiminę VU

Kaune įvykusiose paskutinėse ketvirtojo LSFL turo rungtynėse tarp VDU ir VU nugalėtojas nepaaiškėjo. Į Domanto Bukausko (VDU) įvartį pirmojo kėlinio pabaigoje besibaigiant dvikovai atsakė Povilas Kalimavičius (VU).

Nuo pat susitikimo pradžios Vilniaus universiteto studentai žaidė pirmuoju numeriu ir nuo pat susitikimo pradžios buvo geresnė komanda aikštėje.

„Jei atvirai, tai nepamenu, kada turėtumėm tokią milžinišką persvarą ir taip nesugebėtumėm realizuoti progų. Šis kartas toks, kai lengviau išvardinti žaidėjus, kurie neturėjo progos nei turėjo. Be to, po dvikovos nelabai ką turėjau pasakyti savo komandai, nes ji žaidė tikrai gerai“, – po rungtynių sakė VU treneris Rimantas Turskis.

Po pertraukos VU persvara dar labiau išaugo, nes komandai reikėjo mušti mažiausiai du įvarčius. VDU kantriai gynėsi, o lydint sėkmei, bent tašką sugebėjo išsaugoti.

„Buvo karštas vakarėlis (šypsosi). Kita vertus, mes to laukėme ir tam ruošėmės. Vaikinai drausmingai gynėsi, bet rungtynių pabaigoje tiesiog pritrūko jėgų. VU visiškai buvo perėmę iniciatyvą, bet atsidavimu pavyko iškovoti svarbų tašką“, – sakė VDU treneris Mantas Gintalas.

Leave a Reply