Paaiškėjo LSFL futsal čempionato finalininkai

LSFL organizuojamas futsal čempionatas pasiekė finišo tiesiąją. Šiandien buvo sužaisti pusfinalių susitikimai, po kurių paaiškėjo, kad į finalą pateko titulą ginantys VDU/ ŠA bei LSU studentai. Buvusio Lietuvos Edukologijos Universiteto atstovai pusfinalyje po itin intriguojančios kovos 1:0 nugalėjo Šiaulių Universiteto futbolininkus.

Lygiose rungtynėse progų pasižymėti turėjo ir vieni, ir kiti, o įvartis krito tada, kai šiauliečiams tiesiog nepasisekė.

“Ne tik toje situacijoje nepasisekė. Apskritai, sakyčiau, kad šiandieniniame pralaimėjime mums sėkmės pritrūko. Taip, varžovai turėjo savųjų progų, tačiau mes jų taip pat turėjo užtektinai. Tokia situacija, kad turėsime kovoti dėl trečios vietos. Kovosime”, – šypsodamasis savo komentarą užbaigė ŠU treneris Rytis Alūzas.

Apie sėkmę savo komentare sakė ir VDU/ ŠA treneris Donatas Gražulis.

Antrajame pusfinalyje intrigos buvo gerokai mažiau. Vos dešimt minučių normaliai varžovams priešinęsi KTU studentai vėliau praleido penkis įvarčius bei nuo antrojo kėlinio vidurio galėjo pradėti ruoštis finalinėms rungtynėms. Tiesa, besibaigiant dvikovai, KTU pasiekė bent garbės įvartį.

“Didžiulis noras laimėti mus vedė šiandien, didžiulis noras laimėti mus ves ir rytoj”, – po dvikovos sakė LSU treneris Tomas Miliauskas.

Jo oponentas Gintaras Grigonis pripažino, kad varžovai buvo žymiai stipresni ir rezultatas švieslentėje visiškai atspindi rungtynių eigą.

Leave a Reply