Kauno halėje – studenčių fiesta

Trečiadienio dieną Kauno sporto halėje į Kalėdinį studenčių salės futbolo turnyrą susirinko aštuonios komandos. Nors šis turnyras skirtas tik studentėms, tačiau šiemet dalyvavimas buvo patvirtintas ir sporto gimnazijoms, kurių dalyvavo dvi: Vilniaus „Ozo“ gimnazija atvyko su dviem komandomis bei vieną atsivežė Šiaulių Sporto gimnazija. Taip pat į turnyrą atvyko burys vilniečių: VU ir VDU/ ŠA ekipos, kauniečių: LSU ir KTU bei „Gintros“ pagrindu sustatyta komanda iš ŠU.

8 komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Pirmajame rikiavosi: ŠU, VU, „Ozo 1“ bei KTU, o antrajame: VDU/ ŠA, ŠSG-FA, LSU bei „Ozo 2“. Komandos santykiams išsiaiškinti turėjo tik 15 minučių, tad per tą laiką ne visoms komandoms pavykdavo baigti rungtynes, kaip norėta. Tai įrodo ir pasiekti galutiniai rezultatai.

Itin gerą pradžią padėjo pirmą kartą studenčių salės futbolo turnyre sudalyvavusios gimnazijų ekipos, iš kurių visos trys sugebėjo prasibrauti į stipriausiųjų ketvertuką. Geriausiai ir taikliausiai atsiskleidė pirmoji „Ozo“ komanda, kuri ir nuskynė turnyro aukso medalius. Antroje vietoje, po paskutinėmis sekundėmis pralaimėtos dramatiškos finalinės kovos 0:1 „Ozo“ komandai, teko tenkintis ŠU merginoms. Na, o trečiosios liko „Ozo“ 2 komandos merginos, kurios sutriuškino ŠSG-FA auklėtines rezultatu 3:0. Ketvirtoje vietoje liko ŠSG-FA, penktoje – VU, šeštoje – LSU, septintoje – KTU bei aštuntoje – VDU/ ŠA studentės.

Čempionių komandos kapitonės Gintarės Blažytės mintys po turnyro:

„Po turnyro buvo labai daug gerų emocijų. Retai dalyvaujame kažkur kaip komanda, nors kartu treniruojamės, gyvename, mokomės, todėl vienas didžiausių pliusų buvo, kad galėjome kartu atstovauti vienai komandai. Patiko, kad buvo daug pajėgių komandų su kuriomis buvo įdomu žaisti.  Tikėjomės pasimėgauti žaidimu, gerai praleisti laiką drauge, tai ir pavyko išpildyt!“ – mintis po turnyro dėstė G. Blažytė.

Geriausiomis komandų žaidėjomis pripažintos:

LSU – Eglė Raznauskaitė

VDU/ ŠA – Adrija Skudutytė

KTU – Kamilė Vaičiulaitytė

„Ozo“ 1 – Viltė Jurgaitytė

„Ozo“ 2 – Karilė Liužinaitė

ŠU – Greta Kaselytė

ŠSG-FA – Rimantė Jonušaitė

VU – Anika Kyžaitė

 

Leave a Reply