LSFL antrąjį ratą planuoja pradėti pagal planą

Kol pasaulį krečia nežinomybė dėl koronaviruso protrūkio, Lietuvos studentų futbolo lygos vadovai nepanikuoja. Pagal planą antrasis 2019–2020 metų ratas turėtų startuoti gegužės mėnesį, tai yra tada, kai ekspertai tikisi pandemijos atsitraukimo.

„Negalime sakyti, kad mūsų pandemija nepalietė. Toli gražu. Kovo 11-ajai paminėti turėjo įvykti 8×8 turnyras, tačiau neįvyko. Kalbant apie didžiojo futbolo antrąjį ratą, tai viliamės, kad iki gegužės mėnesio viskas stos į savo vėžes. Mūsų lygoje žaidžia šešios komandos, o mokslai, jei niekas nepasikeis, truks iki birželio 24-osios. Laiko tikrai užtektinai“, – sakė LSFL direktorius Vytas Jančiauskas.

Jau aišku, kad balandžio 7 dieną turėjęs įvykti Lietuvos studentų futbolo lygos visuotinis narių susirinkimas neįvyks. Tarp numatytų klausimų šiame susirinkime turėjo būti renkamas naujasis lygos prezidentas, valdybos nariai bei patvirtinta direktoriaus darbo veiklos ataskaita ir finansinių ataskaitų rinkinys. Priminsime, kad praėjusių metų pabaigoje iš prezidento pareigų pasitraukė Artūras Krukis.

Leave a Reply