Anksti pelnytas įvartis paklojo pamatus VU pergalei prieš VGTU

Pirmadienio vakarą Lietuvos studentų futbolo lygoje buvo sužaistos vienerios 12-ojo turo rungtynės. Vilniaus miesto derbyje susitiko VU ir VGTU komandos, o savo aikštėje žaidusi VU šventė pergalę rezultatu 2:1.

VU ekipai pergalės pamatus padėjo ankstyvas įvartis. Jau 5 mačo minutę šeimininkus į priekį išvedė Arnold Baulin ir tai jo komandai suteikė daugiau ramybės aikštėje.

Savo persvarą VU padidino sužaidus valandą, kuomet puikų komandos draugo perdavimą uždarė tas pats A. Baulin.

„Rungtynės vyko gan greitu tempu, tai mes atakuojame, tai varžovai, bet pavyko įmušti greitą įvartį ir tai mums davė daugiau pasitikėjimo. Pačios rungtynės buvo gana vyriškos, daug kietos kovos aikštėje. Patys turėjome dar 2-3 geras progas įmušti, o vieną jų išnaudojau po gero komandos draugo prasiveržimo kraštu“, – kalbėjo abu VU įvarčius įmušęs A. Baulin.

VGTU šiame mače rezultatą sušvelnino jau per pridėtą mačo laiką, o tai padarė jau trečią įvartį antrajame rate pelnęs Lev Son. Visgi šis įvartis buvo pasiektas per vėlai ir bent dėl taško VGTU pakovoti pritrūko laiko.

Visgi, komandos narys Ernestas Plavskij sutiko, kad kova buvo tikrai vyriška, o jo komandai paprasčiau pritrūko sportinio pykčio.

„Manau, kad pralaimėjome pelnytai. Greitas įvartis išmušė mus iš vėžių. Pirmą kėlinį mes nelabai ką sukūrėme, bet ir VU neturėjo daug progų. Antrajame kėlinyje vėl praleidome įvartį, todėl po jo bandėme lipti ant jų, bet pavyko įmušti tik vieną įvartį, todėl sveikinu VU su pelnyta pergale“, – kalbėjo E. Plavskij.

„Rungtynės tikrai buvo sunkios. Kova buvo kieta, o progų per daugiausiai nesukūrė niekas. Visgi varžovai rodė didesnį norą laimėti, o mums trūko to vadinamojo sportinio pykčio“, – pridūrė VGTU narys.

Leave a Reply