Be medalių praėjusiais metais likusio LSU treneris: „Esame pajėgūs patriukšmauti visur“

Praėjusiais metais Lietuvos studentų futbolo lygoje (LSFL) Lietuvos Sporto Universitetas (LSU) buvo priverstas nuryti karčią piliulę ir liko be medalių, nors iki jų buvo labai netoli.

Kaip bebūtų, komandą sezono metu sukrėtė permainos. Vietoje komandai nuo sezono pradžios vadovavusio Tado Vilkevičiaus prie komandos vairo stojo Tomas Miliauskas, kuris komandai vadovaus ir šiemet.

„Nežinau, ar tai mano nuopelnas, ar ne, bet kai stojau prie komandos vairo sužaidėme tikrai gerą antrąjį ratą ir iki pat paskutinio turo išlaikėme intrigą bei galėjome iškovoti medalius. Apmaudu, kad nepavyko tų medalių iškovoti, bet tai yra gera paskata artėjantiems metams“,- prieš naujo sezono kovas kalbėjo treneris.

Pasak T. Miliausko, kuris ir pats rungtyniauja Lietuvos salės futbolo pirmenybėse, šiemet komanda kelia pačius aukščiausius tikslus.

„Prieš artėjantį sezoną keliame tik aukščiausius tikslus ir galvojame kaip tapti čempionais. Manau, kad komanda dar labiau subrendusi pergalėms ir šiemet esame pajėgūs patriukšmauti visur, kurs dalyvausime. Varžovams šiemet pasiūlysime rimtą kovą, kurią tegul laimi stipriausias universitetas“,- pasitikėjimo savo jėgomis nestokojo Kauno universiteto atstovas.

Pirmoje sezone dvikovoje LSU teks išmėginti jėgas su Vytauto Didžiojo Universiteto (VDU) komanda.

„Pirmasis mačas bus labai sunkus, nes mūsų pasiruošimas šiek tiek vėlavo, tad gal trūks susižaidimo. Nepaisant to, judame į priekį ir matysime kaip mums seksis. Komandos branduolys išlieka daugiau ar mažiau tas pats, tik neaišku, kaip po traumų atsigaus žaidėjai ir kiek mums padės tie, kurie turi klubus.Taip pat, atrodo, kad šiemet yra stiprių pirmakursių, kuriuos bandysime įlieti į komandą. Komandoje labai geras klimatas ir visi nori įrodyti, kad gali žaisti bei laimėti“,- užbaigė T. Miliauskas.

LSU ir VDU dvikova S. Dariaus ir S. Girėno stadione vyks ketvirtadienį 18:00 val.

Leave a Reply