Startuoja LSFL futsal taurė

Šį penktadienį Vilniaus TECH sporto arenoje rungtynėse tarp Vilniaus universiteto ir Lietuvos karo akademijos startuos 2023 metų Lietuvos studentų futbolo lygos futsal taurės turnyras. Jame dėl titulo šiemet varžysis devynios mokymo įstaigos – keturios iš sostinės, keturios iš Kauno ir viena iš Klaipėdos.

„Viena vertus, gaila, kad šiemet neturėsime Šiaulių atstovų, bet kita vertus – į turnyrą sugrįžo senokai negirdėti vardai. Futsal turnyruose emocijų niekada netrūko, tai norisi palinkėti, kad ir šiemet emocijos, azartas studentus vestų į priekį“, – sakė LSFL prezidentas Rimantas Turskis.

Iki vasario 17 dienos Vilniaus ir Kauno regionų ketvertai išsiaiškins, kuriuos du abiejų miestų dalyvius deleguoti į finalinį etapą, o kuriems turnyras baigsis. Prie šio ketverto prisidės ir tiesiogiai kelialapį į finalinį etapą gavęs Klaipėdos universitetas ir penkių komandų turnyre vasario 18-19 dienomis paaiškės naujasis čempionas.

„Kadangi per dvi dienas komandoms reiks sužaisti po 200 minučių (turnyras vyks rato sistema), tai labai svarbų vaidmenį siekiant titulo atliks atsarginių suolelio ilgis ir suolelio žaidėjų indėlis“, – sakė R.Turskis.

Turnyro dalyviai: Vilniaus universitetas, Vilniaus TECH universitetas, Lietuvos karo akademija, Mykolo Romerio universitetas, Kauno technologijos universitetas, Lietuvos sporto universitetas, Vytauto Didžiojo universitetas, Kauno kolegija ir Klaipėdos universitetas.

Patvirtintas (Vilniaus regiono) turnyro tvarkaraštis:

Sausio 27 d. 19:30 val. VU – LKA

Sausio 27 d. 20:45 val. Vilniaus TECH – MRU

Vasario 3 d. 19:30 val. VU – MRU

Vasario 3 d. 20:45 val. LKA – Vilniaus TECH

Vasario 10 d. 19:30 val. LKA – MRU

Vasario 10 d. 20:45 val. VU – Vilniaus TECH.

Leave a Reply