KTU studentai sutriuškino LSU bei tapo pirmojo rato nugalėtojais

Lietuvos studentų futbolo lygoje Kauno technologijos universiteto komanda 4:0 sutriuškino Lietuvos sporto universiteto studentus bei pirmąjį ratą užbaigė nepraradę nei vieno taško. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Dominykas Ryckis, po vieną – Justas Kudiraka ir Dalius Žukauskas.

 

 

Kaip jau tapo įprasta, rungtynių pradžią KTU studentai varžovams atiduoda iniciatyvą, tačiau bėgant laikui didina tempą, muša įvarčius bei iškovoja eilinę pergalę.

Sužaidus vos kelias minutes, LSU turėjo fantastinę progą, kai labai tolimu smūgiu į tuščius vartus, pataikė į skersinį. Netrukus kamuolys po J.Kudirkos smūgio jau lietė kitų vartų konstrukciją. Kamuoliui atšokus tam pačiam J.Kudirkai, jis pasiuntė jį į vartų tinklą.

 

 

KTU išsiveržė į priekį, tačiau žaidimas, iš esmės, nepasikeitė. Iki 33 minutės, kai už paskutinės vilties pražangą iš aikštės buvo pašalintas LSU gynėjas Džiugas Raudonius. Nuo tada aikštėje pradėjo karaliauti viena komanda.

„Kai jų aikštėje liko mažiau, be abejonės, mums tapo lengviau. Vėliau varžovus tiesiog apibėgome“, – komentavo KTU treneris Gintaras Grigonis.

 

 

Antrasis kėlinys prasidėjo dviem greitais D.Ryckio įvarčiais. Abiem atvejais KTU narys pabėgo vienas prieš varžovų vartininką ir nepaliko jam šansų. Ketvirtasis įvartis buvo įmuštas laikrodžiui skaičiuojant paskutines minutes. Po standartinės situacijos prie atšokusio kamuolio pirmasis prišoko D.Žukauskas, kuris padidino ir taip didelę komandos persvarą.

 

 

„Laimėjo geresnė komanda. Galvoju, kad neblogai buvome pasirengę, tačiau ta raudona kortelė visiškai mus išmušė iš vėžių. Apskritai, nulipę nuo sintetikos ant natūralios dangos buvome, tarsi, ne savi. Žaidimas lipdėsi labai sunkiai.

Nesmagu taip užbaigti pirmąjį ratą. Tikėjausi, kad užbaigsime, kaip pradėjome. Deja, užbaigėme žema nata. Lieka galvoti, kad atsigriebsime vėliau“, – komentavo LSU treneris Tomas Miliauskas.

 

 

„Tikrai nėra kuo liūdėti. Keturios pergalės per ketverias rungtynes – puikus startas. Tik apmaudu, kad neaišku, kaip bus toliau“, – sakė G.Grigonis.

Leave a Reply