KTU sugrįžo į antrąją poziciją

Antradienio vakarą Kaune buvo sužaistos vienerios Lietuvos studentų futbolo lygos rungtynės, kur KTU studentai susirėmė su VDU/ŠA ekipa. Paskutinėje vietoje esanti VDU/ŠA komanda priešinosi, tačiau KTU buvo stipresni ir laimėjo šį mačą rezultatu 3:1.

Į priekį aikštės šeimininkus 23 mačo minutę išvedė Algirdas Kvalkauskas, bet kėlinio pabaigoje puikiai sužaidęs Andrius Kazakevičius rezultatą išlygino.

Visgi antrajame kėlinyje svečiams jau nepavyko apsiginti. 64 minutę KTU į priekį išvedė Mantas Murauskas, o 71 minutę komandos pergalę įtvirtino Povilas Malakas, kuris pirmu savo bandymu neįmušė baudinio, bet pakartotiniu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus.

Būtent P. Malakas po rungtynių pasidalino savo mintimis: „Nuo rungtynių pradžios perėmėme iniciatyvą ir turėjome progų įmušti, ką viduryje kėlinio ir padarėme. Vėliau varžovai individualiomis pastangomis išlygino rezultatą. Antrame kėlinyje sukūrėme daug pavojingų atakų ir įmušėme dar du įvarčius“.

„Mums kiekvienos rungtynės svarbios, kadangi siekiame užimti kuo aukštesnę vietą pirmenybėse. Todėl buvo svarbu iškovot 3 taškus. Be pastangų nelaimėsi, taip buvo ir šiame mače. Pakovoti tikrai teko“, – pridūrė P. Malakas.

Po šios pergalės KTU ekipa su 20 taškų sugrįžo į antrą vietą, o VDU/ŠA ekipa su 8 taškais lieka septinti.

Leave a Reply