Lyderių mūšis pasibaigė be įvarčių

Penktadienio vakarą Lietuvos studentų futbolo čempionate pirmąsias antrojo rato rungtynes žaidė pirmaujanti Šiaulių Universiteto ekipa. Ji išvykoje susirėmė su antrą vietą užimančia KTU komanda, bet dabartinių lyderių akistata pasibaigė be įvarčių 0:0.

Į Kauną atvykusį Šiaulių komanda šiame mače turėjo vos vieną keitimą, kuriuo net nepasinaudojo, todėl rungtynės jiems buvo labai sunkios. KTU ekipa irgi turėjo nemažai vargo, jautėsi, kad žaidėjai rungtyniauja po pertraukos.

Visgi tiek jie, tiek ŠU per rungtynes susikūrė savųjų šansų pasižymėti, tačiau nei vienas iš jų nevirto įvarčių ir komandos pasidalino po tašką bei išliko tose pačiose pozicijose, kokiose ir buvo prieš rungtynes.

„Rungtynės buvo sunkios, daugeliui tai buvo vos antros ar išvis pirmos sezono rungtynės, tai ir techninio broko buvo daug. Daug klaidų abejose aikštės pusėse. Manau, tiek vieni, tiek kiti galėjo pelnyti įvarčius, bet pritrūkdavo išpildymo, todėl sakyčiau, kad galutinis rezultatas yra dėsningas“, – apie šias rungtynes kalbėjo ŠU kapitonas Agnius Juozapaitis.

Leave a Reply