Antrojo LSFL rato starte – VGTU ir VDU/ŠA lygiosios

Šį antradienį startavo antrasis 2018/19 ratas, kurio pirmose rungtynėse susikovė du Vilniaus universitetai – VGTU ir VDU/ŠA. Po įvarčių rungtynių pabaigoje dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1.

Abi komandos į rungtynes susirinko ne pajėgiausių sudėčių. Šis faktas Vilniaus Gedimino Technikos Universitetui nesutrukdė sukurti žymiai daugiau progų nei varžovai. Nepaisant šio fakto, pirmasis įvartis buvo įmuštas tik 82 minutę. Pasižymėjo Levas Sonas. Dar po šešių minučių po kampinio Ričardas Kulis rezultatą išlygino.

Dramatiška pabaiga galėjo būti dar dramatiškesnė, nes jau per pridėtą laiką po kampinio VDU/ŠA gynėjas išmušė kamuolį iš tuščių vartų.

„Aišku, apmaudu. Kitais kartais būna pralaimi, bet supranti, kad buvai silpnesnis. Šiuo atveju, buvome geresni, tačiau nesugebėjome laimėti“, – sakė VGTU treneris Giedrius Barevičius.

„Pirmas dalykas – pirmąkart LSFL istorijoje buvo naudojamas elektroninis protokolas COMET sistemoje. Tai tiek mums, tiek VGTU buvo savotiškas iššūkis, savotiška nauja patirtis. Ačiū teisėjams, kad padėjo susitvarkyti (šypsosi). Kalbant apie rungtynes, tai žaidimas daugiau mažiau buvo apylygis. Galbūt, puolime varžovai buvo grėsmingesni ir sukūrė daugiau progų už mus. Mūsų susirinko į rungtynes septyniolika, leidau visiems pažaisti, tai reiškia, kad tikslas įvykdytas. Džiugu, kad dar sugebėjome iškovoti ir tašką“, – komentavo Donatas Gražulis.

 

 

 

Leave a Reply