R.Turskis: „Studentų rinktinėje pasikeitimai buvo neišvengiami“

Praėjusiais metais sudaryta Lietuvos rinktinė šį antradienį ir trečiadienį dvejose kontrolinėse rungtynėse laikys Kaliningrado studentų rinktinės egzaminą. Abejos rungtynės sostinės „Sportimos“ manieže prasidės 12 valandą.

„Lyginant šią rinktinę su ta, kuri prieš metus žaidė Ukrainoje, tai pasikeitimų turėsime labai daug. Šiauliečiai užima pirmąją vietą turnyro lentelėje, tad natūralu, iš šio miesto universiteto komandos turėsime daugiau atstovų. Be to, mokslai, sesija, darbai.. tie dalykai neleidžia surinkti geriausių žaidėjų. Tačiau prie to mes jau pripratę. Kitaip tariant, pasikeitimai buvo tiesiog neišvengiami“, – sakė Lietuvos rinktinę treniruojantis Rimantas Turskis.

„Labai sunku įvertinti mūsų lygį, nes jau daugiau nei mėnesį čempionatas nevyksta. Daugelis nesitreniruoja, tai kažkokių išvadų iš tokių rungtynių nepadarysi. Kitas dalykas – turime pratintis būti kartu, turime augti, todėl rungtynės ir organizuojamos“, – tęsė treneris.

Šios kartos rinktinė yra sužaidusi dvejas rungtynes. Pernai Ukrainoje organizuotame turnyre buvo nugalėta Rumunija, tačiau pralaimėta aikštės šeimininkams.

Leave a Reply