Sezoną naujieji čempionai užbaigė triuškinančia pergale

Vakar Lietuvos studentų futbolo lygoje buvo sužaistas paskutinis sezono mačas, kuriame susikovė čempionų titulą jau anksčiau užsitikrinusi Šiaulių Universiteto komanda ir antroje vietoje likę Vilniaus Universiteto studentai.

Šiame mače ŠU daug vargo neturėjo ir net 5:0 įveikė VU žaidėjus.

Namuose žaidusi Šiaulių ekipa jau per pirmas 7 minutes įmušė du įvarčius, o juos abu pelnė Kristupas Petravičius, tačiau vakaro šou perėmė Aivaras Renusas.

Šis žaidėjas į aikštę buvo išleistas 31 mačo minutę, kuomet pakeitė komandos draugą Agnių Juozapaitį.

Vos po keturių minučių A. Renusas įmušė savo pirmąjį įvartį, o antrajame kėlinyje pratęsė savo puikų pasirodymą.

A.Renusas įmušė dar du įvarčius 55 ir 60 minutėmis bei įformino „hat-tricką“ bei puikiai užbaigė savo ir visos komandos sezoną.

Šiaulių universiteto komandos treneris Rytis Alūzas po paskutinių rungtynių džiaugėsi, jog iki pat čempionato pabaigos pavyko nuteikti futbolininkus rungtyniauti pilna jėga, nežiūrint į tai, kad paskutinės rungtynės nieko nebelėmė.

„Sužaidėme įspūdingą sezoną. Prieš čempionatą nesitikėjau, kad pavyks iškovoti čempionų vardus, tačiau pamačiau, kad mūsų vyrai jau tikrai subrendę tokioms įspūdingoms pergalėms. Ačiū jiems visiems už parodytą ryžtą ir pasiaukojimą savo komandai, savo universitetui“, – po rungtynių sakė R. Alūzas.

Šiaulių Universitetas sezoną užbaigė nepralaimėję, iškovodami 10 pergalių ir 2 kartus sužaisdami lygiosiomis. Tai padėjo jiems surinkti 32 taškus ir net 11 taškų aplenki VU žaidėjus, kurie vos tašku pranoko KTU ekipą, likusią trečioje vietoje.

VDU komanda su 16 taškų finišavo ketvirtoje vietoje, LSU (11 tšk.) liko penkti, VGTU (10 tšk.) – šešta, o VDU/ŠA su 8 taškais finišavo paskutinėje vietoje.

Leave a Reply