VU reabilitavosi po nesėkmės ir iškovojo pergalę

Pirmadienį Lietuvos studentų futbolo lygoje (LSFL) buvo sužaistas dar vienas susitikimas. Šį kartą Vilniuje vyko šio miesto derbis tarp VDU/ŠA ir VU universitetų.

Be svarbių žaidėjų A. Meškinio, J. Janušonio, E. Budrecko ir kitų žaidęs VDU/ŠA universitetas turėjo pripažinti Vilniaus Universiteto (VU) pranašumą. Rungtynės baigėsi rezutaltu 2:0 VU naudai.

„Pačios rungtynės manau buvo gana lygios ir rezultatas tikrai nesėkmingas mūsų komandai. Rezultatą galėjome patys pakreipti savo naudai antro kėlinio viduryje, kai mūsų komandos žaidėjas išėjo vienas prieš VU vartininką, bet deja, jam nepavyko realizuota tos progos. Netrukus jie turėjo ataką ir po labai nesėkmingo rikošeto kamuolys įriedėjo į mūsų vartus. Paskui prasidėjo dar atviresnis futbolas ir į atakas kelis kartus sėkmingai išėję VU žaidėjai dar kartą mus nubaudė. Kalbant apie mūsų komandą, esame praradę keletą pagrindo žaidėjų. Kas likę mokytis universitete tas ir žaidžia. Nors ir atrodo, kad komanda silpnesnė lyginant su rudenio laikotarpiu, bet kovingumo kiekvienas žaidėjas turi ir tą rodo aikštelėje“, – po rungtynių pasakojo VDU/ŠA vartų sargas Domantas Mazgys.

Tuo metu VU atstovas Arnoldas Baulin, kuris žaidė pirmą kėlinį, tikino, kad pergalę galimai nulėmė geresnis jo komandos fizinis pasirengimas.

„Pirmas kėlinys buvo gan lygus. Mes turėjome kelias geras progas įmušti, bet jomis nepasinaudojome, vis pritrūko tikslumo. Antroje susitikimo pusėje gal kažkiek atrodė, kad varžovai yra pavargę ir to pasekoje, po gero perdavimo iš krašto, krito pirmasis įvartis. Antrasis įvartis buvo panašus – po perdavimo iš krašto niekieno nedengiamas mūsų žaidėjas pasiuntė kamuolį  į vartus ir uždarė rungtynes. Antroje pusėje mums padėjo varžovų nuovargis, o visų rungtynių metu – didelis noras reabilituotis po nesėkmės praėjusiose rungtynėse“, – tikino futbolininkas.

Leave a Reply