KTU studentai Vilnių paliko be taškų

Antradienio vakarą Vilniaus LFF stadione buvo sužaistos vienos Lietuvos studentų futbolo lygos rungtynės, kuriose susitiko VGTU ir KTU komandos. Šansų pakovoti dėl aukščiausios pozicijos neprarandantis Kauno Technologijos Universitetas iš Vilniaus išvyko su 0 taškų, kadangi rungtynes 1:0 laimėjo VGTU.

Šios rungtynės buvo apylygės ir progų įmušti turėjo abi komandos, tačiau savo šansą išnaudoti pavyko tik Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto ekipa.

Vienintelis rungtynių įvartis buvo įmuštas 32 mačo minutę, o jį pelnė 21-erių metų saugas Lev Son, puikiu ir tolimu smūgiu į viršutinį vartų kampą.

„Tokios klampios rungtynės, daug netikslių perdavimų tiek iš mūsų, tiek iš jų pusės. Sakyčiau, kad pirmajame kėlinyje žaidėme apylygiai, rungtynių pradžia buvo jų, o antroji kėlinio pusė jau mūsų. Antrajame kėlinyje jau atsitraukėme ir žaidėme antru numeriu. Kontratakų dėka turėjome dar kelis šansus, bet sakyčiau, kad mums šypsojosi Fortūna, nors nepasakyčiau, kad KTU atrodė geriau ir mes nenusipelnėme pergalės“, – po rungtynių kalbėjo VGTU žaidėjas Ernestas Plavskij.

Tuo metu KTU narys Edvinas Mickevičius pripažino, kad pralaimėjimo priežastis buvo bloga komandos progų realizacija. Jis pasveikino varžovus su pergale, tačiau galvos tikrai nenuleido ir pažadėjo kuo greičiau atsitiesti po šio pralaimėjimo.

„Rungtynės prasidėjo atsargiai, abi komandos atakas pradėdavo nuo gynybos be jokių skubotų sprendimų. Įsibėgėjus pirmajam kėliniui, manau, atrodėme geriau, susikūrėme daugiau progų, kurių, deja, nepavyko paversti įvarčiu. Praleidus gan netikėtą įvartį,  stengėmės rezultatą išlyginti spausdami VGTU komandą jų pačių pusėje, tačiau tiek pirmojo kėlinio pabaigoje, tiek ir antrajame kėlinyje įvarčio nepelnėme, labai strigo  žaidimas ties šešiolikos metrų riba, vėl trūko realizacijos. Rezultatas netenkina, nes šansų įmušti tikrai turėjome, tačiau ką jau padarysi, toks futbolas. Sveikinu VGTU komandą, tačiau mums dar niekas nėra prarasta. Bandysime sukąsti dantis ir atsitiesti, nes prizinės vietos taip lengvai nepaleisime“, – sakė E. Mickevičius.

Leave a Reply