LSFL futsal nugalėtojai – KU studentai

Vilniuje įvykusiame finaliniame LSFL futsal taurės turnyre triumfavo Klaipėdos universiteto komanda. Pastaroji penkių finalininkų grupėje iškovojo tris pergales ir patyrė vieną nesėkmę. To uostamiesčio komandai užteko, kad galutinėje rikiuotėje aplenktų antroje vietoje likusius Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentus.

„Gavome tai, ko tikėjomės – intrigą iki paskutinių rungtynių. Nenuspėjamumas studentus lydi metai iš metų. Manau, kad tai yra turnyro vertybė“, – sakė LSFL prezidentas Rimantas Turskis.

Likus vienoms rungtynėms iki turnyro pabaigos, dar pirmavo Giedriaus Barevičiaus treniruojami Vilniaus TECH studentai. Tiesa, jie savo rungtynes jau buvo sužaidę ir laukė paskutinės dvikovos, kurioje varžėsi po šešis taškus turėjusios Klaipėdos ir Vilniaus universitetų komandos. Uostamiesčio komanda laimėjo 3:2 bei tapo turnyro nugalėtoja.

Rezultatyviausiais turnyro žaidėjais tapo po šešis įvarčius įmušę Povilas Kalimavičius (VU) ir Martynas Vėlyvis (KU).

Geriausiais komandų žaidėjais pripažinti: Joris Dėlkus (VU), Dominykas Ryckis (KTU), Ugnius Lekačinskas (LSU), Edgaras Noreika (Vilniaus TECH), Dovydas Komža (KU).

„Salės futbolo turnyras yra vienas etapų prieš antrąjį čempionato ratą. Šis prasidės balandžio mėnesį.

Leave a Reply