KU įteikti bronzos medaliai ir taurė

Lietuvos studentų futbolo lygos (LSFL) III-iosios vietos laimėtoja – KU futbolo komanda – pasipuošė iškovotais trofėjais: debiutiniame sezone iškovotus bronzos medalius ir taurę į Klaipėdą atvežė LSFL prezidentas Rimantas Turskis. KU komandos apdovanojimo ceremonijoje dalyvavo Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas Rimantas Žvingilas.

Praeityje pats žaidęs futbolą ir kurį laiką rungtyniavęs uostamiestyje, R. Turskis gyrė klaipėdiečius už ryžtą suburti KU futbolo komandą ir dalyvauti LSFL kovose. „Mano laikais populiariausias sportas Klaipėdoje buvo futbolas, ne krepšinis. To turėtume siekti ir dabar“,- sakė LSFL vadovas, KU rektoriui prof. dr. Artūrui Razbadauskui, taip pat kadaise žaidusiam futbolą, įteikęs suvenyrinius marškinėlius su simboliniu Nr. 1.

KU vadovas savo ruožtu dėkojo komandai, sukomplektuotai iš studentų ir Klaipėdos futbolo mokyklų auklėtinių, nestokojusiai ryžto ir motyvacijos dalyvauti didžiojo futbolo turnyre. „Padėka žaidėjams, padėka trenerių štabui. Pelnyta vieta – svarus indėlis į KU vardo garsinimą ir Klaipėdos futbolo stiprinimą“,- pažymėjo prof. dr. Artūras Razbadauskas.

2021/ 22 metų LSFL čempionate rungtyniavo 6 komandos. Čempionų titulus iškovojo Vilniaus universiteto futbolininkai, sidabro medalius – Vilniaus Gedimino technikos universitetas. Bronziniais medaliais apdovanoti LSFL debiutantai šypsojosi girdėdami linkėjimus kitame sezone pergalės ambiciją kilstelėti jeigu ne iki aukso, tai bent iki sidabro medalių.

Leave a Reply