LSFL po pirmojo rato dvivaldystė

Lietuvos studentų futbolo lygos paskutinėse pirmojo rato rungtynėse Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentai 3:2 nugalėjo Klaipėdos universiteto rinktinę bei turnyro lentelėje susilygino su pirmoje vietoje esančiais Vilniaus universiteto futbolininkais.

 

 

Tarsi pramiegoję rungtynių pradžią, klaipėdiečiai pirmąjį įvartį praleido sužaidus keliasdešimčiai sekundžių nuo rungtynių pradžios, o sužaidus dešimt minučių rezultatas buvo 3:0.

„Klaipėdiečiai vėlavo į rungtynes, tad į aikštę ėjo praktiškai be apšilimo. Sakiau komandai, kad privalome tuo pasinaudoti. Ir pasinaudojome. Blogai tai, kad turėdami tokį pranašumą, nesugebėjome rungtynių užbaigti ramiai“, – komentavo VGTU treneris Giedrius Barevičius.

 

 

Nepaisant trijų praleistų įvarčių, klaipėdiečiai ne tik kad nesudėjo ginklų, tačiau pabandė kuo greičiau grįžti į rungtynes. Vilniečiai klydo, klaipėdiečiai tomis klaidomis nepasinaujo.

„Tokios rungtynių pradžios, kai per dešimt minučių praleidi tris įvarčius, mano gyvenime dar nėra buvę. Smagu, kad nepalūžome ir visai neblogai žaidėme prieš labai gerą komandą. Gaila tik tiek, kad nepavyko išlyginti rezultato“, – komentavo KU treneris Martynas Vėlyvis.

 

 

Antrojo kėlinio pradžioje įtampa nuslūgo, tačiau dvikovos pabaigoje per minutę krito du įvarčiai, kurie KU atsilikimą sumažino iki vieno įvarčio. Paskutinės keturios minutės aikštėje, kaip įvardino G.Barevičius, vyko degikla.

Šiomis rungtynėmis užsibaigė pirmasis ratas. Nepaisant to, kad VGTU neatsilieka nuo lyderių VU futbolininkų, treneris sako, kad komandą tenkintų net ir trečioji vieta. Toks pat rezultatas po sezono būtų tinkamas ir klaipėdiečiams.

Leave a Reply