Šiaulių universitetas paskelbtas LSFL čempionu

Šiaulių universiteto futbolininkai apgynė čempiono titulą – nuotoliniu būdu vykusiame posėdyje taip nusprendė Lietuvos studentų futbolo lygos valdyba.

„Vadovavomės nuostatais, kurie skelbia, kad sužaidus 50 procentų rungtynių rezultatai yra įskaitomi. Dabartinėje situacijoje puikiai suprantame, kad sužaisti antrojo rato yra tiesiog neįmanoma“, – sakė posėdį vedęs lygos direktorius Vytas Jančiauskas.

Per pirmojo rato penkerias rungtynes Šiaulių universiteto futbolininkai iškovojo 11 taškų bei artimiausius priešininkus iš Kauno Technologijos universiteto aplenkė trimis taškais. Kauniečiai čempionate liko antri. Tiek pat taškų surinko ir trečios vietos laimėtojais tapo VU studentai, už savo nugarų palikę LSU, VGTU ir VDU komandas.

Dėl pasiūlymo anksčiau laiko nutraukti pirmenybes balsavo: V.Jančiauskas, Rytis Alūzas (ŠU), R.Turskis (VU), Gintaras Grigonis (KTU), Tomas Miliauskas (LSU), Vladas Juknevičius ir Donatas Gražulis (VDU/ ŠA).

Posėdyje taip pat aptartas kovo 14-15 dienomis turėjęs įvykti LSFL mažojo futbolo turnyras. Pastarasis nukeltas į rugsėjo mėnesį.

Leave a Reply