Dar viena LSU triuškinanti pergalė pažymėta M.Rusio benefisu

Kauno studentų derbis tarp VDU ir LSU baigėsi pastarųjų triuškinančia pergale 5:0. Tiesa, tas skirtumas išaugo tik per paskutiniąsias vienuolika minučių, kai buvo įmušti net trys įvarčiai. Tuomet abiejų komandų treneriai buvo pakeitę jau po keturis savo starto sudėties žaidėjus.

 

Gana agresyviai nuo pirmųjų minučių varžovus pasitikę Lietuvos sporto universiteto studentai vertė klysti savo varžovus, kūrė progas, tačiau paversti įvarčiais sekėsi sunkiai. Pirmajame kėlinyje kamuolys vartų tinkle atsidūrė tik po Artūro Rutkevičiaus tikslaus smūgio.

 

Po pertraukos išaušo Manto Rusio valanda. Jis kiek daugiau nei per pusvalandį pasižymėjo tris kartus ir LSU persvara išaugo iki keturių įvarčių.

 

„Žaidžiau sau neįprastoje vietoje, puolime gavau daug šansų ir kai kuriais iš jų pasinaudojau. Džiugu laimėti, nes sezono pradžia mums buvo itin sunki. Nesurinkdavome optimalios sudėties, o tai lėmė, kad įsivažiavome likus tik kelioms rungtynėms iki pirmojo rato pabaigos“, – situaciją nupasakojo šių rungtynių herojus.

 

Pačioje dvikovos pabaigoje dar vieną įvartį VDU įsimušė į savo vartus.

„Pabaigoje subirėjome. Esant rezultatui 0:2, pabandžiau surizikuoti užbaigti rungtynes trimis gynėjais ir tai kainavo labai brangiai. Atsakomybę už pralaimėjimą tokiu dideliu skirtumu prisiimu pats kaip treneris. Apskritai vertinant, LSU studentai rungtynėse už mus rodė didesnį norą laimėti“, – komentavo VDU treneris Mantas Gintalas.

Leave a Reply