VGTU ir VDU dvikovą baigė be įvarčių

Antrojo LSFL turo rungtynėse VGTU ir VDU universitetai susitikimą baigė be įvarčių. Abi ekipos iškovojo po pirmą tašką naujajame sezone.

VGTU treneris Giedrius Barevičius pusę starto sudėties sudarė iš pirmakursių. Anot trenerio, jie nenuvylė. Kaip nenuvylė ir visa komanda. Ypač aktyvus kairiajame krašte buvo Giedrius Skrodenis, o puolime Arnoldas Baulinas.

“Nežinau, ką pasakys varžovų treneris, tačiau mes kontroliavome situaciją ir tikrai nusipelnėme daugiau. Turėjome labai gerų progų, tačiau jų paversti įvarčiais nepavyko. Pradedu galvoti, kad žaisdami geriau iškovojame po tašką, o žaisdami prasčiau – visada pralaimime”, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė G.Barevičius.

VDU po pralaimėjimo praėjusią savaitę 0:4 daug daugiau dėmesio skyrė gynybai, o retos atakos dažnai virsdavo kontratakomis. Vis tik, antrose rungtynėse iš eilės pasižymėti VDU studentams nepavyko.

“Sakyčiau, kad žaidimo planą vykdėme pakankamai sėkmingai. Turėjome savų šansų – nepavyko, tačiau išvykoje iškovojus tašką, tai vertinu kaip teigiamą rezultatą”, – sakė VDU treneris Mantas Gintalas.

Leave a Reply