Progų lenktynėse VDU/ ŠA ir VGTU išsiskyrė be įvarčių

Buvusio Lietuvos Edukologijos Universiteto, o dabar Vytauto Didžiojo Universiteto švietimo atstovybės studentai namų rungtynėse nulinėmis lygiosiomis sužaidė su Vilniaus Gedimino Technikos Universitetu.

Šią dvikovą galima skelti į dvi dalis – iki pertraukos, kai milžinišką iniciatyvą turėjo aikštės šeimininkai ir antrąją, kai kontrolę į savo rankas perėmė Giedriaus Barevičiaus auklėtiniai.

 

 

VDU/ ŠA – VGTU 0:0. Ernestas Plavskij.

Posted by LSFL on 2018 m. Rugsėjis 23 d., Sekmadienis

 

 

“Per pertrauką atrodė, kad vienas taškas visai neblogai, po rungtynių atrodo, kad vis tik praradom du. Nors paėmus visumą, vis tik lygiosios teisingas rezultatas”, – po dvikovos kalbėjo G.Barevičius.

VDU/ ŠA – VGTU 0:0. Giedrius Barevičius.

Posted by LSFL on 2018 m. Rugsėjis 23 d., Sekmadienis

 

Šias rungtynes VGTU pasitiko su daugiau treniruočių, o VDU/ ŠA treneris Donatas Gražulis kai kuriuos savo auklėtinius apskritai išvydo pirmą kartą.

“Aišku, kad ta univeristetų pertvarka mūsų debiutui padarė meškos paslaugą. Mes dar likus savaitei iki čempionato nežinojome, ar dalyvausime, ar ne”, – po dvikovos kalbėjo Tomas Bielickas.

 

VDU/ ŠA – VGTU 0:0. Tomas Bielickas.

Posted by LSFL on 2018 m. Rugsėjis 23 d., Sekmadienis

 

“Mes dėl to net konkrečių tikslų neturime šiam sezonui, nes nežinome kaip rinksimės. Gerai, kad su VGTU galėjome surinkti gerą sudėtį, bet jau dabar žinome, kad su LSU taip nebus”, – savo auklėtiniui pridūrė treneris Donatas Gražulis.

 

VDU/ ŠA – VGTU 0:0. Donatas Gražulis.

Posted by LSFL on 2018 m. Rugsėjis 23 d., Sekmadienis

 

Po pertraukos netrūko epizodų, kai kamuolys sudrebintų vartų konstrukciją, netrūko epizodų, kai abiejų komandų žaidėjai nepasinaudojo galimybėmis pabėgus vienas prieš vieną prieš varžovų vartininką.

Tai jau antros (iš trijų) šio sezono rungtynės, kuriose neįmušamas nei vienas įvartis. Po pirmojo turo turnyro lentelės viršuje yra Šiaulių universiteto studentai. Savo ruožtu, čempiono titulą ginanti KTU savo sezoną pradės šį trečiadienį.

Leave a Reply