Naujajame LSFL sezone – 7 komandos

Dvidešimtmetį skaičiuojanti Lietuvos studentų futbolo lyga (LSFL) rugsėjo 17 dieną rungtynėmis tarp Lietuvos Sporto Universiteto ir Vytauto Didžiojo Universiteto pradės naująjį sezoną. Jame, kaip ir pernai, varžysis septynios komandos.

“Neabejotinai, daugiausiai klausimų vadovams ir treneriams kelia pertvarkos universitetuose. Tačiau galiu užtikrinti, kad tai nėra priežastis kažką stabdyti. Praėjusį sezoną studentų futbolas žengė žingsnelį į priekį, be abejo, norime tai tęsti ir šiais metais”, – sakė LSFL prezidentas Artūras Krukis.

Kaip ir pernai, dėl geriausios studentų komandos vardo varžysis Vilniaus Universiteto, Šiaulių Universiteto, Vytauto Didžiojo Universiteto, Lietuvos Edukologijos Universiteto, Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto, Lietuvos Sporto Universiteto ir titulą ginsiantys Kauno Technologijos Universiteto studentai.

“Pernai likus porai turų prizinis trejetas galėjo susidėlioti visiškai kitoks nei susidėliojo, todėl spėlioti, kaip bus šiemet, manau yra bergždžias reikalas. Aišku, norėtųsi išlaikyti tokią pačią intrigą kaip pernai. Na, o kalbant apie KTU studentus, tai jie ant pjedestalo grįžo po devyniolikos metų pertraukos. Norėtųsi palinkėti, kad dabar tiek ilgai laukti nereiktų”, – kalbėjo A.Krukis.

Čempionatas vyks dviem ratais, kiekviena komanda sužais po 12 rungtynių. Be to, šaltuoju laikotarpiu vyks mažojo futbolo bei futsal turnyrai.

 

Tvarkaraštis

I turas

Rugsėjo 17 d. 20.00 (NFA stadionas)         LSU – VDU

Rugsėjo 18 d. 18:00 (VU stadionas)           VU – ŠU

Rugsėjo 23 d. 17.30 (LEU stadionas)         VDU – VGTU

Leave a Reply