Kauno derbis pažymėtas KTU ir LSU lygiosiomis

Lietuvos studentų futbolo lygoje pirmadienį KTU aikštėje vyko Kauno derbis, kuriame jėgas pasitikrino Kauno technologijų universiteto (KTU) ir Lietuvos sporto universiteto (LSU) studentai. Po atkaklios ir emocingos kovos komandos išsiskyrė taikiai 1:1 (1:1). KTU tai buvo ketvirtas, o LSU antras taškas šiame sezone.

Nuo pat mačo pradžios iniciatyva priklausė aikštės šeimininkams, kurie pirmieji sugebėjo išsiveržti į priekį. 26-ąją mačo minutę po kampinio stipriu smūgiu galva įvartį pelnė Justas Vaišnys.

Tiesa, dar pirmojo kėlinio metu rezultatą išlygino kontratakoje įvartį įmušęs LSU narys Jonas Ulberkis, kuris vėliau antroje mačo dalyje buvo pakeistas dėl traumos. Po mačo paaiškėjo, kad futbolininkui skilo pėdos kaulas.

Antroje mačo dalyje komandos ir toliau kovėsi dėl kiekvieno aikštės centimetro, o LSU futbolininkui Ainui Bareikiui kova baigėsi anksčiau laiko. Likus žaisti mažiau nei 10 minučių futbolininkui buvo parodyta antra geltona kortelė ir mačą LSU užbaigė dešimtiese.

Tuo bandė naudotis KTU futbolininkai, kurie turėjo keletą puikių progų išplėšti pergalę, tačiau jomis nepasinaudojo ir turėjo tenkintis tašku.

KTU trenerio G. Grigonio komentaras: 

KTU 1-1 LSU. G. Grigonis

Posted by LSFL on 2018 m. Spalis 15 d., Pirmadienis

LSU trenerio T. Miliausko komentaras:

KTU 1-1 LSU. T.Miliauskas

Posted by LSFL on 2018 m. Spalis 15 d., Pirmadienis

KTU žaidėjo M. Murausko komentaras:

KTU 1-1 LSU. M. Murauskas.

Posted by LSFL on 2018 m. Spalis 15 d., Pirmadienis

LSU žaidėjo P. Špuko komentaras:

KTU 1-1 LSU. P. Špukas

Posted by LSFL on 2018 m. Spalis 15 d., Pirmadienis

Leave a Reply