LSU trenerių štabe – rokiruotės

Lietuvos studentų futbolo lygoje rungtyniaujančios Lietuvos sporto universiteto (LSU) trenerių štabe – permainos. Per 6 mačus 7 taškus iškovojusio LSU vyriausiasis treneris Tadas Vilkevičius nusprendė atsistatydinti iš šio posto, o jo vietą užėmė Tomas Miliauskas.

„Jonavos“ klube A lygoje dirbančio T.Vilkevičiaus sprendimui įtakos turėjo ir darbas klube, ir noras išsilaikyti UEFA B licenciją.

„Tiesiog pajaučiau, kad nespėju. Vienu metu turėjau vaikų komandą, LSU komandą bei darbą „Jonavos“ klube, todėl teko rinktis. Taip pat, norėjau pradėti UEFA B trenerio kursus, kuriems taip pat reikės skirti laiko. Priimti šį sprendimą tikrai nebuvo legnva, tačiau manau, kad vaikinai nusipelno kokybiško darbo. Deja, pastaruoju metu tiesiog nebegalėjau jiems to suteikti.

Noriu padėkoti kiekvienam LSU komandos nariui už pastangas ir atsidavimą. Džiaugiuosi turėjęs galimybę dirbti su šia komanda, nes ji man suteikė unikalią galimybę mokytis ir tobulėti. Taip pat, noriu pasidžiaugti, kad kartu pavyko sukurti tikrą komandą ir noriu palinkėti, kad visa tai išliktų ir ateityje“,- pasakojo T.Vilkevičius.

Šiuo metu LSU ekipa užima paskutinę septintą vietą, tačiau yra sužaidusi dvejomis, o lyginant su kitomis komandomis, net ir trimis rungtynėmis mažiau. Dviem mačais daugiau sužaidęs VDU turi vos vienu tašku daugiau, o trimis mačais daugiau sužaidęs Šu – vos trimis.

Leave a Reply